Hoe het boeken schrijven begon…. 

Een wereld van fantasie

Omdat mijn gedachten nooit stilstaan, ontsnap ik wel eens in een wereld van fantasie. Toen ik mijn avonturen die ik daar beleefde ging opschrijven ontstonden er verhalen… 

In mijn eerste boek is de hoofdpersoon mijn oudste zoon Marvin. Ik schreef het voor en door hem! Met hem in de hoofdrol. Ook de illustraties zijn op hem gebaseerd.

Eenmaal het boek afgerond kon ik mijn jongste zoon, Ches, als inspiratie bron natuurlijk niet overslaan. Vandaar dat over een tijdje ook mijn tweede boek te bestellen zal zijn.

Ik hou van interactie wanneer ik met de kinderen aan het lezen ben. Vandaar dat ik rondom beide boeken een interactief concept heb bedacht. Achterin de boeken vind je een link naar gratis downloads, zoals de voorleesversie van het verhaal. Er is ook een interactieve zoekpagina en er zijn activerende bladzijdes zoals een poetsdiploma om zelf onder het kussen te leggen of droomklets om samen de dag te bespreken.

Samen lezen met een kind, bij het naar bed brengen, of tijdens een rustmomentje, is echt even tijd voor elkaar hebben en mijn boeken helpen bij het creëren van echt gezellige en leuke momentjes.

Wil je ook graag gezellige interactieve momenten beleven en samen in een wereld van fantasie stappen, haal dan ook mijn boeken in huis. Klik op het Whatsapp icoontje en je kunt je bestelling direct aan mij doorgeven!

 

Boeken

  • De geheime wereld van de tandenfee 
  • De geheime wereld van de dromenwachters