Een origineel en persoonlijk cadeau...

Origineel cadeau

Een gepersonaliseerde mok cadeau krijgen is superleuk, maar het is minstens net zo leuk een bedrukte mok aan iemand cadeau te geven!

In mijn zoektocht naar een origineel cadeau voor Moederdag tekende ik een leuke foto van mijn moeder, mijn zusje en mijzelf na. Aangezien mijn moeder een enorme theeliefhebber is, heb ik de tekening op een mok laten drukken. Dit originele idee bleef niet onopgemerkt. Steeds meer mensen wilden ook graag zo’n unieke, gepersonaliseerde mok. En zo is Mik&Mok ontstaan..!

Persoonlijk cadeau

Ben jij ook op zoek naar een persoonlijk cadeau? Om iemand te feliciteren, beterschap te wensen, te bedanken of in het zonnetje zetten, te steunen, een vriendschap te vieren? Misschien wil je een speciale herinnering op een unieke en persoonlijke manier laten vastleggen? Kies dan ook voor zo’n originele, gepersonaliseerde Mik&Mok mok. Jij hoeft alleen een goede foto aan te leveren en mij een paar leuke weetjes te vertellen over de persoon voor wie de mok moet worden gemaakt. Ik ga daarmee aan de slag om er voor jou iets moois van te maken. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan wordt het op een mok geperst en is jouw gepersonaliseerde cadeau klaar!

Daar kun je gerust mee aankomen op een verjaardag, bij een verhuizing, een geboorte, jubileum of huwelijk. Of gewoon bij die ene persoon waar je geen reden voor nodig hebt om een leuk cadeau aan te geven. Voor al jouw gelegenheden en wensen kan ik met je meedenken voor een toepasselijke, gepersonaliseerde mok.

Gepersonaliseerde mok

Daar kun je gerust mee aankomen op een verjaardag, bij een verhuizing, een geboorte, jubileum of huwelijk. Of gewoon bij die ene persoon waar je geen reden voor nodig hebt om een leuk cadeau aan te geven. Voor al jouw gelegenheden en wensen kan ik met je meedenken voor een toepasselijke, gepersonaliseerde mok.

Ook een leuke mok voor zakelijke doeleinden

Inmiddels weten ook veel bedrijven mij te vinden. Een Mik&Mok mok is namelijk ook zeer geschikt om te geven als relatiegeschenk voor jouw trouwe klanten, of bij het kerstpakket voor het personeel. Ook is het leuk als cadeau voor een jubilaris en bij het afscheid van een vertrekkende collega. Wil jij je personeelsleden in het zonnetje zetten met een nuttig en leuk gepersonaliseerd cadeau? Wil je graag de verbindende uitstraling van jouw bedrijf door het hele kantoor, maar met een persoonlijke touch door ieder personeelslid een eigen persoonlijke mok te geven? Je bedrijfslogo niet te missen bij elke slok koffie of thee? Ik denk graag mee met het ontwerpen van jouw unieke bedrijfsmok.

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden!

inspiratie opdoen?

Veel gestelde vragen;

Een mok kost 29,95

Nee, 2 mokken met het zelfde ontwerp kosten samen €47,50. Zou je er nog meer willen, bijvoorbeeld voor de verkoop of voor je bedrijf, dan kun je het beste even contact met mij opnemen. Dit kan via de mail, Instagram of het Whatsapp icoontje hier op de site.

Dit doe ik aan de hand van een foto. Let er hierbij wel op dat ik echt teken wat ik zie. Geef dus goed aan wat je wilt, zorg voor een duidelijke foto en stuur aanvullende foto’s als dingen misschien anders of onduidelijk overkomen op de foto. Samen komen we er wel uit!

Vanaf het moment dat ik goede foto’s binnen heb ga ik aan de slag en is de mok binnen 3 weken klaar.

Ja, de mokken en de bedrukking zijn vaatwasbestendig.