Leveringsmethoden

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De verzendkosten kunnen echter variëren als gevolg van onze promoties en speciale aanbiedingen. Raadpleeg de actuele tarieven in onze rubriek met speciale aanbiedingen en promoties binnen de algemene voorwaarden.

Alle pakketten worden verzonden na ontvangst van de orderbevestiging. Leveringen kunnen 2 tot 5 dagen duren.

Levering mislukt door ‘een onvolledige of onjuist adres / ontvanger afwezig’

MDG CREATIONS is niet verantwoordelijk voor eventuele leveringsfouten als gevolg van een onvolledig of onjuist adres. In het geval dat een pakket als ´incompleet adres´ wordt bestempeld of door de koeriersdienst als onjuist wordt opgegeven, geven wij de klant een waardebon ter waarde van het totaal van de bestelling, verminderd met de verzendkosten, zodra het pakket in onze faciliteiten is ontvangen.

Alle bestellingen worden door diverse leveringsdiensten verzonden. U kunt uw pakket volgen aan de hand van een Tracking URL die wij u verstrekken. De verzendkosten zijn inclusief verpakking, behandeling en verzending. Pakketten zijn niet verzekerd tegen diefstal, verlies en breuk.

Zorg ervoor dat u de afzender voorziet van volledige en nauwkeurige contactgegevens.

Zorg ervoor dat uw naam op uw mailbox, deurbel of telecom te vinden is.

Zorg ervoor dat de afzender niet verantwoordelijk is voor de retourzending.

Zodra wij het pakket terug hebben ontvangen, ontvangt u een restitutie exclusief de kosten van verzending van uw huis naar ons warenhuis binnen 10 dagen. Mocht u bij de originele bestelling geen verzendkosten hebben betaald, dan worden ook deze in rekening gebracht aangezien bij terugzending de algehele voorwaarden voor gratis verzending niet meer van toepassing zijn.

In het geval dat een pakket door schuld van de klant wordt geretourneerd (pakket niet geclaimd, verkeerd/onvolledig adres), moeten de verzendkosten opnieuw worden betaald zodat het pakket opnieuw verzonden kan worden.

Als een pakket wordt geretourneerd wegens verzaking, zullen wij de verzendkosten aftrekken van de waardebon / terugbetaling, zelfs als u bij de originele bestelling geen verzendkosten heeft betaald, aangezien bij terugzending de algehele voorwaarden voor gratis verzending niet meer van toepassing zijn.