Een uniek en persoonlijk kunstwerk op jouw muur...

Een uniek en persoonlijk kunstwerk op jouw muur

Een muurschildering vertelt een verhaal, dat helemaal tot leven komt op jouw muur. Thuis of op kantoor.

Mijn eerste levensgrote muurschildering…

Toen ik 15 jaar was vond ik mijn kamer ineens saai. Dat MOEST (letterlijk op dat moment, lekker impulsief) anders… Dus mijn bed ging van links naar rechts en omdat ik gek op Disney was (wat ik nog steeds ben) wilde ik een leuke Tinkerbell op de muur. Zo gezegd zo gedaan! Toen mijn moeder die middag thuiskwam, ontdekte zij de levensgrote muurschildering op een wand van mijn kamer. In plaats van een boze reactie, reageerde mijn moeder positief verrast en vond ze mij erg creatief. 

Hier is dus eigenlijk al de kiem gelegd voor het creëren van vele unieke ontwerpen en inmiddels is deze creatieve hobby uitgegroeid tot een mooi en dankbaar onderdeel van Mik&Mok

Ook je muur laten beschilderen?

Wil jij de wand van je slaapkamer, woonkamer, de kersverse babykamer of je keukenmuur ook laten beschilderen met een bijzondere muurschildering? Of die ene saaie muur op kantoor waar iedereen over moppert een beetje opleuken met een wandschildering helemaal naar wens ontworpen? Het trappenhuis van je bedrijf een vrolijkere uitstraling geven? Neem dan contact met mij op, het liefst via Whatsapp, en geef je wensen aan mij door. Ik maak dan een schets en stuur je vrijblijvend een passende offerte.

Een muurschildering is erg persoonlijk en daarom zijn de prijzen op maat. Al vanaf 250 euro kom ik bij je langs. Dit is altijd inclusief voorbereidend werk en een gratis schets voor de vrijblijvende offerte. Er komen alleen nog reiskosten bij. Zie hiervoor de veel gestelde vragen.

Met een kleine muurschildering ben ik ongeveer een halve dag op locatie bezig. De meeste muurschilderingen probeer ik binnen 1 dag af te krijgen. Met grotere projecten, zoals volledige muren en ruimtes, ben ik gemiddeld 2 tot 3 dagen bezig.

Ik spreek altijd vooraf een prijs af, waardoor je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Druk op de Whatsapp contact button en we bespreken samen jouw wensen of ideeën!

 

Halve dag muurschildering € 350

Hele dag muurschildering € 675

Aantal dagen muurschildering € 2200

 

Veel gestelde vragen

Ik reis tot 125 km (enkele reis) vanaf mijn woonplaats Den Haag. Voor de reiskosten bereken ik €0.40 per km.

Op mijn Instagram (bio) staat de huidige wachttijd. Dit is meestal een aantal maanden. Wil je graag op tijd de babykamer af hebben? Laat het mij dan weten. Dan kijk ik of ik wat kan schuiven in de planning of ik kan je op de bellijst zetten, dan neem ik contact op als ik toch eerder plaats heb.

Ik schilder alleen op gladde ondergronden. Glad behang, een gestucte muur of een hele lichte korrel behoren tot de mogelijkheden. Ook dient de ondergrond voorzien te zijn van muurverf of Latex. Ik schilder niet op afwasbare verf omdat de verf die ik gebruik hierop minder goed pakt. Schuine wanden (achterover hellend), plafonds of buitenmuren beschilder ik niet.

Als je er nog niet helemaal uit bent kunnen we altijd even bellen. Stuur mij foto’s van de muur, eventuele voorkeur voor figuren en dan komen we er samen vast wel uit.